söndag 9 augusti 2009

Uselt skådespeleri lönar sig aldrig....


Lurade ju in äckelgrannarna på middag....this is what happened:

1 st Alkis och Kenny knogjärn låser in sig på toaletten. Lite för länge. Torkar sig om munnen när de kommer ut. Jim från Batong MC visar tänderna.
1 st fejkat kärlekssms från en beundrare till Kenny knogjärn. Gräl till följd. Jim från Batong MC morrar och Henka, även han från Batong MC fingrar på medföljande attrapper.
1 st Alkis ger Flintis/Lille Skutt-Kenny örfil i annat rum. Bara klatschen hörs. Hela Motorcykelgänget gör sig beredda. Nimfraud och Stickan byter nöjda blickar.
1 st Flintis-Kenny tar av sig en vinstänkt t-shirt och byter om framför dem. Spänner sig extra mycket. Släpper då en brakare så att det luktar lik i hela lägenheten.
1 st Alkis råkar kalla Lille-Skutt-idioten för ett namn han inte heter. Mycket drama till följd. Motorburen ungdom gånger 5 får nog av det usla skådespeleriet och de äckliga grannarna får med våld batonger storlek XXL inkörda i tvåan. Äckelgranne 1 (Alkis) och äckelgranne 2 (spånet Kenny knogjärn) gråter som små dagisungar och ber om nåååååååååd.....

De får de inte utan tvingas slicka av varandras batonger och dricka klorin innan Jim och gänget släpper taget och låter dem gå hem.

HAHHAHAHAHAAAAA!!!!!

Det var awesome!! MC-killarna gick så långt att vi blev rädda att de skulle ringa polisen och anmäla ! Men de vågar de aldrig! De vet att de bara får mer! They are totally owned! Berättar detaljerat imorgon. För tankad nu. Helvete vad vi skrattar!


Just det...har hört att tönten Kenny har en bloggjävel...så om ni läser en liknande historia någonstans fast lite uppsnofsad, remember that this is the truth!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar