onsdag 2 september 2009

Diarrhea


Det var en gång en farbror som behövde uppmärksamhet så mycket att han dränkte sin redan skrumpna hjärna i billigt alkisvin och klappade till människor till höger och vänster så att han fick tillbringa en del av sitt misslyckade liv i på psyket.

När ingen trots det såg honom, tatuerade han en liten japansk kattjävel med vattenskalle och potatisnäsa över hela kroppen. Men det fungerade inte på det sättet han ville....så han skaffade en pedofilblogg där han skrev om att döda husdjur och slänga ut brudar i trappuppgångar. Äntligen gick det! Det gick riktigt bra! Kan ni tänka er... han fick snacka om sin kuk varje dag med en massa småtjejer!!!!. KUK KUK KUK!

Klart som fan att han med sin sinnesslöhet inte kunde formulera en vettig mening. Men det bekom inte honom inte eftersom det enda han var intresserad av i alla fall var att ordbajsa. Han led av så svår mundiarré att det började lukta magsjuka ända in till grannarna när han var i farten.

Och det, det är inte illa pinkat! Nu var han någon! Han var Nimrod! Jag gratulerar till framgången! Den är du verkligen värd. Kram och kräks.


/FRAUD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar